אבוקדו עם טוויסט

את המתכון הזה ראיתי בסרטון בפייסבוק של יאמי מאמי. הוא כל כך פשוט ומהיר שהייתי חייבת לנסות.

הוספתי לו מוצרלה (כי בנינו כל דבר בעולם טעים יותר עם מוצרלה)

IMG_20160202_225752

אז איך מכינים את זה?

לוקחים אבוקדו אחד, חוצים לשניים.

מניחים את האבוקדו על תבנית עם נייר אפייה.

בקעריות שנוצרו שמים את החלמונים (אחד בכל קערית אבוקדו).

שופכים מעל את הלבן.

מתבלים במלח גס ופלפל

מוסיפים כמה חתיכות מוצרלה ומכניסים לתנור ל-10 דקות ב-200 מעלות.

וזהו.

חצי אחד יכול להיות נשנוש ביניים טוב ושני החצאים יכולים להיות ממש ארוחה.

בתיאבון 🙂

 

לעוד מתכונים מהירים, טעימים ודלי פחמימות עקבו אחרינו

צוות שוגר מאמי

כתיבת תגובה