Banana pops

נכון שכבר כמעט חורף, אבל בנינו גלידה זה תמיד במקום!

ארטיק בננה שווה במיוחד, דל פחמימה, טבעוני (תלוי בשוקולד שנבחר) וטעים ברמות.

אז מה עושים?

לוקחים בננות

IMG_20151019_164616

חוצים כל בננה לשתיים ותוקעים בקצה הרחב מקל קינמון (אפשר גם מקל ארטיק או כפית חד פעמית – הידית תיכנס לבננה)

IMG_20151019_164528

מכניסים למקפיא לשעתיים לפחות.

ממיסים שוקולד מריר (אני משתמשת בספלנדיד 85%, אם רוצים טבעוני / פרווה בוחרים בשוקולד פרווה עם עדיפות כמובן לאחוזי שומן גבוהים).

טובלים את הבננה או מורחים עליה שוקולד ומגלגלים בשבבי קוקוס (אפשר מעט לדפוק עליהם כדי שיהיו קטנים וידבקו טוב לשוקולד.

** לשים לב, השוקולד קופא מהר על הבננה ולכן כדאי להכין את השבבים מבעוד מועד.

התוצאה לפניכם:

IMG_20151025_144939 IMG_20151019_164404

ובקיצור, למתכון :

בננה פופס

 

כתיבת תגובה