פרלין שחור לבן

 

 

הם כל כך קלים להכנה וגם ממש יפים מתאימים גם לפליאו וגם לטבעונים, הם פרווה ובקיצור – מושלמים!

צריך 4 מרכיבים בסך הכל – 200 גרם פתיתי קוקוס, 65 גרם חמאת קקאו, 130 גרם עיסת קקאו וכף ממתיק טבעי: אפשר מייפל או סילאן- אני השתמשתי בסילאן.

כדי להפוך את הקוקוס לחמאה כל מה שצריך זה מג'ימיקס או בלנדר חזק.

שופכים את הקוקוס למג'ימיקס ומפעילים, כל כמה דקות עוצרים, מורידים בחזרה את מה שנשאר בדפנות וממשיכים.

20151004_095043

20151004_095823

20151004_100755

זה רק נראה מוכן אבל עוד קצת…

20151004_101407

וככה זה נראה כשזה מוכן.

20151004_102708

מעבירים לשקית זילוף ועוברים לשוקולד.

שופכים את חמאת ועיסת הקקאו וכן את הסילאן לכלי שמתאים למיקרו. מעבירים למיקרו ומפעילים ל-13 שניות. מוצאים ומערבבים וחוזר חלילה עד שהתערובת נוזלית ואחידה.

20151004_103707

מעבירים לשקית זילוף. עכשיו שיש לנו שתי שקיות יפות נתחיל במלאכה

20151004_105037

לוקחים תבנית סיליקון שמיועדת לשוקולד כמו זאת. שופכים באמצעות שקית הזילוף,בכל שקע, את תערובת השוקולד עד חצי הגובה ומקפיאים לשעה. מוציאים את התבנית מהמקפיא ומשלימים את מילוי השקעים באמצעות שקית הזילוף עם חמאת הקוקוס

20150922_104541

מקפיאים לשעתיים. לאחר מכן מעבירים לקופסא ושומרים במקרר

Black & WhitePraline

 

—————————————————–

בקיצור …

רכיבים:

200 גרם שוקולד לפי המתכון או שוקולד 85% מומס

200 גרם חמאת קוקוס רכה לפי המתכון בתמונות או מוכנה

הוראות הכנה:

  1. מעבירים כל תערובת בנפרד לשקית זילוף.
  2. לוקחים תבנית סיליקון עם שקעים בצורה שאתם אוהבים.
  3. שופכים בכל שקע את תערובת השוקולד עד חצי הגובה ומקפיאים לשעה.
  4. מוציאים את התבנית ומשימים את מילוי השקעים עם חמאת הקוקוס
  5. מקפיאעם לשעתיים
  6. מעבירים לקופסא ושומרים במקרר

בתאבון!

כתיבת תגובה