טראפלס שוקולד

טרפאלס דל פחמימה מושחת ופשוט

מצרכים:

4 חבילות שוקולד מריר מאיכות מעולה ו85% מוצקי קקאו לפחות (לינדט, קוט או דור, ספלנדיד, פריי וכדומה)
1 מיכל שמנת מתוקה, 250 מל, 38%
אופציונלי לגלגול: קקאו, שברי אגוזים, קוקוס

הכנה:

  1. שוברים את השוקולד לקוביות בתוך קערה חסינת חום.
  2. שופכים את השמנת לסיר ומביאים לסף רתיחה.
  3. שופכים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
  4. מכניסים למקרר לשעה ולאחר מכן מוציאים ומגלגלים לכדורים קטנים
  5. בשלב הזה ניתן לצפות בקקאו/ קוקוס / שברי אגוזים ולהכניס להקפאה
  6. יש להוציא מהמקפיא חצי שעה לפני שאוכלים.

אני הפעם החלטתי לקרר חצי שעה ולאחר מכן להעביר לשקית זילוף, זילפתי על נייר אפייה ואז העברתי להקפאה.
יצאו לי 50 יחידות וזה פחות מ2 גרם פחמימה ליחידה.

טראפלס שמנת